9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Scurte stiri

Andreea Bălan şi Petrişor Ruge îşi prezintă la MTV topul celor mai bune „prize“
Andreea Bălan şi Petrişor Ruge sunt invitaţii speciali ai emisiunii MTV „Euro Top 20“, miercuri, la ora 18.00. Aceştia le vor oferi telespectatorilor o surpriză de proporţii. În timp ce vor comenta cele mai fredonate piese din clasamentul european, cei doi vor executa zece mişcări spectaculoase, care i-au ajutat să câştige trofeul „Dansez pentru tine“. „Ne-am dorit să facem ceva haios pentru filmarea «Euro Top 20», aşa că am pregătit un clasament al celor mai impresionante «prize». Am ales figuri acrobatice spectaculoase şi le-am ierarhizat, la fel cum sunt aranjate şi piesele în topul MTV, în funcţie de cât de îndrăgite sunt de public. Sunt mişcări rock and roll, samba sau salsa, care ne plac şi nouă foarte mult şi pe care le-am învăţat la «Dansez pentru tine». Profesor pentru figuri este Bursucul, cel care ne ajută şi în showul meu «Lecţie de dans cu Andreea Bălan şi invitaţii săi», unde spectatorii au ocazia să înveţe să danseze“, a declarat Andreea Bălan.

120.000 de euro, cheltuiţi pentru a-şi clona câinele
O familie din Florida, Statele Unite, a cheltuit 120.000 de euro pentru a-şi clona câinele decedat, informează site-ul zigonet.com. Devastaţi după moartea labradorului pe care îl crescuseră de mic, domnul şi doamna Otto au folosit o mostră de ADN a câinelui pentru a crea o clonă a acestuia, care să-i ţină locul în casa şi în sufletul lor. În urmă cu şase ani, membrii familiei Otto au aflat că patrupedul lor, Sir Lancelot, suferea de cancer, motiv pentru care, ca măsură de precauţie, ei au congelat o mostră de ADN. Labradorul a murit în ianuarie anul trecut, iar stăpânii au decis să facă tot ce se putea pentru a-l „recrea“. Găsirea banilor necesari a fost relativ simplă: doamna Otto şi-a vândut câteva bijuterii de valoare şi a strâns cei 120.000 de euro de care aveau nevoie. „Este trist că aceste animale au o speranţă de viaţă atât de scurtă. Ar fi grozav să putem avea un câine toată viaţa“, a spus proprietarul câinelui. Anul trecut, familia Otto a contactat o firmă specializată în clonare din Coreea de Sud, iar săptămâna trecută clona lui Sir Lancelot a ajuns în Statele Unite şi se pare că labradorul este prima clonă care a fost concepută pentru scopuri comerciale.

Un leu de mare scrie în chineză
Îngrijitorii de la o grădină zoologică din China au reuşit să înveţe un leu de mare să scrie, şi nu oricum, ci chiar în complicata limbă chineză, informează ananova.com. Personalul din Parcul zoologic Ningbo Zoo şi-a petrecut ultimele trei luni învăţând animalul de şase ani să scrie. Acum, leul de mare botezat Peter poate picta fără probleme simbolul chinezesc pentru „taur“ şi chiar îşi semnează opera pe care o realizează, aplicând pe hârtie o ştampilă care reprezintă simbolul pentru „leu de mare“. Reprezentanţii grădinii zoologice au anunţat că Peter îşi va demonstra abilităţile scriitoriceşti în faţa turiştilor în cadrul Festivalului Primăverii, care va fi organizat peste câteva luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS